Stiri

  A PHP Error was encountered

  Severity: 8192

  Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

  Filename: views/header.php

  Line Number: 317

  Lampi stradale

  Newsletter
  Parteneri

  Despre noi

  Dandy Proelectro SRL, cu sediul în Bucuresti, este o societate cu capital integral privat românesc, infiintata in anul 2010, activând în domeniul comercializarii de materiale şi echipamente electrice.

  Suntem o echipa tanara, dinamica si intotdeauna aproape de clienti, aliniindu-ne la cerintele pietii ,incercand sa rezolvam fiecare solicitare in cel mai bun mod posibil, oferind totodata conditii convenabile la achizitionarea produselor noastre.

  Dandy Proelectro comercializeaza produsele marcii AND, sub aceasta marca regasindu-se o gama variata de surse si corpuri de iluminat precum si echipamente si materiale electrice.

  Societatea noastra colaboreaza cu producatori de elita din tara, asigurand clientilor nostri cel mai bun raport calitate-pret.

  Pe langa articolele electrice, din dorinta de a multumi cerintele clientilor, societatea noastra si-a diversificat gama de produse, comercializand si produse de feronerie, scule si unelte, organe de asamblare, accesorii de mobilier, urmand a adauga tot timpul produse noi.

   


   

  Spor la cumparaturi!