Stiri

  A PHP Error was encountered

  Severity: 8192

  Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

  Filename: views/header.php

  Line Number: 317

  Lampi stradale

  Newsletter
  Parteneri

  Termeni si conditii

  Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui website sunt proprietatea SC DANDY PROELECTRO SRL.

  Dacã nu esti de acord cu conditiile de utilizare de cãtre tine a website-ului  SC DANDY PROELECTRO SRL, nu mai utiliza acest web site.

  Continutul site-ului www.dandyproelectro.ro nu poate fi distribuit, transferat, modificat,  republicat, reprodus, transmis sau copiat în orice formã, incluzând dar nelimitându-se la forma electronicã fãrã permisiunea anterioarã scrisã a  SC DANDY PROELECTRO SRL. Materialele publicate si continutul www.dandyproelectro.ro nu pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisã de asemenea comercializarea acestora.

  SC DANDY PROELECTRO SRL nu este responsabilã de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.dandyproelectro.ro SC DANDY PROELECTRO SRL nu este responsabilã pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitãti de orice fel ale www.dandyproelectro.ro.

  SC DANDY PROELECTRO SRL nu este responsabilã pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizatã a informatiilor de pe www.dandyproelectro.ro.  SC DANDY PROELECTRO SRL îsi rezervã dreptul de a face modificãri în materialele si continutul www.dandyproelectro.ro în functie de schimbãrile ce au loc cu privire la produsele comercializate.

  SC DANDY PROELECTRO SRL îsi rezervã dreptul de a modifica în orice moment continutul si structura website-ului.